Global Country of World Peace
Verdensfredens globale land


Velkommen til den danske portal for Global Country of World Peace - 'Verdensfredens Globale Land'

'Verdensfredens Globale Land' blev grundlagt af Maharishi Mahesh Yogi, som et konsortium bestående af en række uddannelsesorganisationer i mere end 100 lande, for at skabe en ny tidsalder, præget af fred, fremskridt og rigdom for hele menneskeheden.
 
'Verdensfredens Globale Land' er et 'land uden grænser', som fremmer enhedsbevidsthed og mindskningen af den snæversynede nationalisme, som opdeler menneskeheden. Det er et hjem for fredselskende mennesker overalt på jorden.
 
'Verdensfredens Globale Land' har sit område på bevidsthedens plan - det område, som er selve livets udspring - grundtilstanden i naturens lov, området der indeholder alle muligheder. 'Verdensfredens Globale Land' er en ikke-politisk, ikke-religiøs global organisation, som ikke søger at overtage de eksisterende regeringers funktioner og søger heller ikke at erstatte dem på nogen måde
 
'Verdensfredens Globale Land' påtager sig en forældrerolle overfor alle regeringer. Det vil støtte og nære det ideal, som alle regeringer søger at nå - nemlig opretholdelse af velbefindende og fremskridt for hele samfundet. Hele formålet med 'Verdensfredens Globale Land' er at oplive bevidstheden, området af alle muligheder og skabe en ny tid for menneskeheden, uden kamp og lidelse, hvor mennesket vil være oplyst og spontant fungere i harmoni med naturens love.

Læs mere på disse websider:
www.transcendental-meditation.dk
www.tm-dk.org
www.uovervindeligtdanmark.dk
www.rajabjarne.dk
www.maharishifredspalads.dk
www.sundehjem.dk
www.ayurveda.dk
www.mavshop.dk
www.rfh.dk

På engelsk:
www.globalcountry.org
www.tm.org
www.doctorsontm.org
www.davidlynchfoundation.org
www.miu.edu
https://consciousnessbasededucation.org/